Εξαφάνισε το λίπος απο την πρωτη συνεδρια Το πρώτο μηχάνημα στον κόσμο όπου μια συνεδρία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 5,5 ώρες γυμναστικής! Μαθε περισσοτερα Το υπεροπλο Kατά της κυτταρίτιδας και της φλεγμονής σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες! Δες ολα τα οφελη Πρεσσοθεραπεία Το τελειο μαυρισμα Το χρώμα που θα ήθελες 365 μέρες το χρόνο στις καλύτερες τιμές! Δες τις προσφορες Solarium ΑΝΩΔΥΝΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ Έλα να γνωρισεις το νέο μας διοδικό laser αποτρίχωσης με 3 συχνότητες! Δες τις προσφορες Νέας γενιάς laser

Γινε μελος τωρα!!

  20 χρόνια την εμπιστευομαι απολυτα σε ολες τις αλλαγες που εχω κανει βαφες, κουρέματα το αποτέλεσμα είναι πάντα εξαιρετικό, απο τις ελαχιστες επαγγελματίες που προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια..
  Μαράκι ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά .........

  Όταν είναι να γίνεις νυφη και ο καιρός δεν βοηθάει για μαύρισμα.. η Μαρία είναι η καλύτερη λύση!!!για τέλειο μαύρισμα.. ακόμη και όταν είσαι κάτασπρη βλέπεις διαφορά από την πρώτη κιόλας φορά!!! Απλά τέλειο μηχάνημα!!!!

  Από τα καλύτερα που έχω κάνει ποτέ.. Το συστήνω ανεπιφύλακτα...!!! Κάνω στη Γερμανία κάθε φορά σαν το συγκεκριμένο πουθενά..

  Πέτυχε ακριβώς αυτό που ήθελα.. Πολύ γλυκιά κι εξυπηρετική η κοπέλα .

  Απλά τα πράγματα...όλα ξεκινάνε από ένα καλό κούρεμα. Έπειτα, με δυο κινήσεις είσαι έτοιμη. Γιατί είμαστε κι εμείς που δε " γουστάρουμε" ή δεν προλαβαίνουμε ν' ασχοληθούμε και πολύ! Κι εσύ Μαράκι το χεις!!! Keep on doing a great job!!!